Investeer in jezelf, zorg voor een betere balans. Zo haal je meer uit jezelf

Coaching

Klankboorden, jezelf een spiegel voorhouden, dat zijn belangrijke redenen om aan coaching te doen. Het biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Immers persoonlijke ontwikkeling heeft het hoogste rendement.

  • Investeer in jezelf.
  • Zorg voor een betere balans.
  • Zo haal je meer uit jezelf.

John Midavaine is een ex-topsporter. Met zijn persoonlijke ervaring en medische achtergrond heeft hij veel topsporters begeleid als ook CEO’s en managers uit het bedrijfsleven gecoacht die vaak topsport in hun vakgebied beoefenen.  Loop je tegen dingen aan en weet je het even niet meer, dan kan coaching je helpen om het juiste pad te vinden en de juiste keuzes te maken. Wij begeleiden je graag en houden rekening met jouw wensen om te komen tot een succesvol resultaat.

Heb je nog vragen? Bekijk hier onze antwoorden op de meestgestelde vragen.

Of klik hier om direct een afspraak te maken.

Meest voorkomende klachten

Regelmatig krijgen wij bij Lifemedic vragen omtrent bepaalde klachten en aandoeningen die voortvloeien uit een verstoorde levensstijl. De meest voorkomende ziet u hieronder, klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Ervaar je andere klachten? Ook dan ben je meer dan welkom voor een oriënterend gesprek. Lifemedic bekijkt altijd per persoon wat het lichaam nodig heeft om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren.

Burnout
Stress
Migraine
Migraine
Moeheid
Slape-
loosheid
Darm-
klachten
Hulp bij
afvallen
Choles-
terol
Kramp