De Nanodeeltjes worden herkend als lichaamseigen bouwstoffen, ze kunnen tot wel 4 cm in de huid doordringen

Nanotherapie

Nanotherapie is een innovatieve therapie die wordt ingezet bij spier- of peesblessures, ontstekingen, huidaandoeningen en longklachten.

Met Nanotherapie worden erg kleine deeltjes gebruikt om stoffen af te leveren op specifieke plekken in het lichaam. Vloeistoffen worden met de Nano-vaporizer verkleind tot Nano deeltjes. Ze worden door de cellen herkend als lichaamseigen bouwstoffen, waardoor ze snel worden opgenomen. Afhankelijk van de toepassing kunnen de Nano deeltjes tot wel 4 centimeter diep in de huid of het weefsel doordringen.

Voor deze therapie gebruiken we vloeistoffen als Hyaluronzuur en Dode Zee zout met mineralen en vitamine C, die noodzakelijk zijn voor het herstel van lichaamscellen, pezen en spieren. Door de Nano-vaporizer worden deze vloeistoffen pijnloos door de huid getransporteerd. De teruggelopen hoeveelheid eigen lichaamsproductie van Hyaluronzuur kan hierdoor eenvoudig weer tot 100 % worden aangevuld, waardoor de cellen zichzelf weer volledig kunnen vernieuwen.

Lifemedic is in samenwerking met het Nanocentrum Utrechtse Heuvelrug een pilot study gestart om de verschillende behandelingen en protocollen van deze innovatieve therapie bij spier- of peesblessures, ontstekingen, huidaandoeningen en longklachten te ontdekken.

Hebt u nog vragen? Bekijk hier onze antwoorden op de meestgestelde vragen.

Of klik hier om direct een afspraak te maken.

Meest voorkomende klachten

Regelmatig krijgen wij bij Lifemedic vragen omtrent bepaalde klachten en aandoeningen die voortvloeien uit een verstoorde levensstijl. De meest voorkomende ziet u hieronder, klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Ervaart u andere klachten? Ook dan bent u meer dan welkom voor een oriënterend gesprek bij Lifemedic.

Lifemedic bekijkt altijd per persoon wat het lichaam nodig heeft om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren.

Burnout
Stress
Migraine
Migraine
Moeheid
Slape-
loosheid
Darm-
klachten
Hulp bij
afvallen
Choles-
terol
Kramp