“Uw levensstijl bepaalt uw gezondheid”

– Drs. J.J. Midavaine

Welkom bij Lifemedic

Uw levensstijl bepaalt uw gezondheid

Een op de vijf mensen overlijdt door een slecht voedingspatroon.

Het is, op roken na, het grootste gezondheidsrisico. Uw levensstijl, ook wel leefstijl genoemd, bepaalt uw gezondheid. Beweging, roken, alcohol en voeding zijn de vier belangrijke levensstijlfactoren. Allemaal factoren die u zelf kunt beïnvloeden.

Zoekt u hulp bij het verbeteren van uw leefstijl of ervaart u gezondheidsklachten? U kunt bij ons onder meer terecht ter behandeling van darmklachten, burn-out, migraine, slapeloosheid, stress, verhoogd cholesterol, spierproblemen, hulp bij afvallen, klachten na vliegreizen, aanvullend onderzoek aan de hand van bloedtesten of een second opinion. Lifemedic helpt, ondersteunt en begeleidt u vanuit de orthomoleculaire geneeskunde: een gezondheidsleer gestoeld op de eeuwenoude en onweerlegbare theorie van voeding als medicijn. Een gezondheidsleer die zich richt op de oorzaken van uiteenlopende gezondheidsklachten en niet enkel op symptomen.

Onze werkwijze

Leefstijl geneeskunde gaat uit van wat uw lichaam nodig heeft om optimaal te presteren. Lifemedic gaat altijd uit van uw eigen verhaal, want ieder verhaal is uniek en moet dat blijven.
Lees hier meer over onze behandelwijze.

Maak een afspraak

Extra tekst erbij gezet

Wat anderen zeggen

Dankzij Lifemedic van mijn migraine af

“Doktersbezoek na doktersbezoek en nog steeds geen oplossing voor mijn hoofdpijn en migraine. Totdat ik advies kreeg van een vriendin, die mij John adviseerde. John heeft mij geholpen om van mijn hoofdpijn en, nog veel belangrijker, van mijn migraine af te komen. Nadat we hadden bepaald van welke neurotransmitters mijn problemen afkomstig waren, moesten we achterhalen waardoor het kwam dat de neurotransmitter niet optimaal was. Zo kon het liggen aan de stoffen die niet goed werden omgezet in de neurotransmitters of…”

Lees verder