Laat je bloed preventief testen en ontvang de uitslag binnen een week

Preventief bloedonderzoek

Bloed is de spiegel van je gezondheid. Gezondheidsproblemen kunnen soms niet merkbaar zijn en toch aanwezig zijn. We gaan naar de sportschool, eten steeds bewuster, maar we meten bijna nooit hoe het met onze gezondheid gesteld is. Een bloedonderzoek kan daar meer inzicht in geven. Zo kunnen afwijkingen in de nier- of leverfunctie aan het licht worden gebracht worden, kun je je bloed laten testen op glucose en kan bijvoorbeeld diabetes opgespoord worden, waardoor de ziekte in een vroeg stadium al behandeld kan worden. Een goede testuitslag kan niet altijd garanderen dat je 100% gezond bent, maar er kunnen wel afwijkingen worden opgespoord. Preventief onderzoek is in landen buiten Nederland de gewoonste zaak van de wereld.

Maak een afspraak

Al binnen een week de uitslag

In Nederland hebben veel mensen problemen met hun gezondheid. Zo’n 1.2 miljoen Nederlanders hebben diabetes, waarvan meer dan 250.000 mensen niet weten dat ze diabetes type I of II hebben. Ook heeft 1 op de 200 mensen een verborgen nieraandoening. Velen hebben een verminderde schildklierfunctie of een te hoog cholesterol, dat vervelende gevolgen kan hebben voor hart en vaten.

Bij Lifemedic kun je eenvoudig je gezondheid laten testen via diverse bloedtesten, ook bloedtesten op maat. Binnen een week heb je al een uitslag.
Wij hebben daarom diverse testpakketten samengesteld in samenwerking met het laboratorium Pro Health Medical, dat al ruim 25 jaar ervaring in bloedtesten heeft. Aanvullend kunnen wij een voedselintolerantie test aanbieden, waarbij je bloed wordt getest op 90, 180 of 270 verschillende voedingsstoffen. Mensen met darmklachten hebben veel baat bij deze test.
Mocht je nog meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op.