Testimonials

Dankzij Lifemedic van mijn migraine af

‘Doktersbezoek na doktersbezoek en nog steeds geen oplossing voor mijn hoofdpijn en migraine. Totdat ik advies kreeg van een vriendin, die mij John adviseerde. John heeft mij geholpen om van mijn hoofdpijn en, nog veel belangrijker, van mijn migraine af te komen.
Nadat we hadden bepaald van welke neurotransmitters mijn problemen afkomstig waren, moesten we achterhalen waardoor het kwam dat de neurotransmitter niet optimaal was. Zo kon het liggen aan de stoffen die niet goed werden omgezet in de neurotransmitters of dat er ergens anders in de keten van omzetting van de stoffen iets mis ging. We begonnen met het toevoegen van voedingssupplementen. Die heeft John mij voorgeschreven om te kijken of ik mij hierdoor beter zou gaan voelen. Gelukkig was dit meteen raak, na een aantal weken voelde ik mij al een stuk beter. Wat resulteerde in het hebben van minder hoofdpijn. Had dit niet het geval geweest, dan hadden we samen verder moeten zoeken waar het aan kon liggen.

John heeft mij advies gegeven waar ikzelf niet eerder aan had gedacht, laat staan dat een huisdokter mij daarover geïnformeerd had. Ik moest opletten op bepaalde voedingsstoffen die eventueel mijn migraine zouden kunnen opwekken. Met dat advies ben ik aan de slag gegaan een aantal weken goed op mijn voeding gaan letten. Ik begon eerst met het niet meer nemen van alcohol, chocolade, smaakmakers (mononatriumglutamaat, MSG) en als laatste kaas. Kaas bleek voor mij een sterke factor te zijn waar ik migraine van kreeg. Inmiddels neem ik weinig tot zelf geen kaas, omdat ik mij hierdoor veel beter voel.

Het fijne aan John vond ik dat hij rustig de tijd nam om naar me te luisteren. Naast dat ik nog enkele andere kwaaltjes had, kon John mij vertellen dat alles wel met elkaar in verband stond. Zo was ik nogal moe, kon moeilijk in slaap komen en had ik last van stress die over kon slaan in paniek.
Daarom ben ik blij dat ik bij John ben geweest, ik voel mij een stuk beter. Tot nu toe heb ik zelfs helemaal geen migraine meer gehad terwijl ik die minimaal drie keer in het jaar kan krijgen!’

Celine


Dankzij supplementen weer beter

‘Vier jaar geleden had ik een zenuwaandoening van mijn oor naar mijn keel(glossopharyngeus neuralgie ) waardoor ik vier dagen met verschrikkelijke pijn in het ziekenhuis heb gelegen en ik naar huis werd gestuurd door de pijnpoli en de neuroloog met morfine en anti-epileptica. Hierdoor kon ik niet meer functioneren en ik heb een eigen bedrijf. Drie maanden en vier neurologen verder adviseerde iemand mij om naar John Midavaine te gaan voor een onderzoek.
Ik heb een vragenlijst ingevuld en kreeg een hele duidelijke uitleg wat John constateerde naar aanleiding van deze vragenlijst en ons gesprek en eindelijk had ik het gevoel dat er een concreet en duidelijk beeld kwam wat mij mankeerde. Iets wat de vier neurologen niet voor elkaar hadden gekregen en daarnaast hadden alle vier een andere mening waarbij er 1 zelfs een operatie wilde uitvoeren waardoor een zenuwbaan in mijn gezicht uitgeschakeld zou worden…
Door heel consequent de supplementen in te nemen die John mij had voorgeschreven, kreeg ik weer energie en kon ik mij weer concentreren op mijn werk.
Ik was oververmoeid en wellicht overspannen waardoor de zenuwaandoening is gaan opspelen maar door het nemen van de supplementen kwam veelal alles tot rust en kon ik weer functioneren.Sindsdien heb ik veel mensen door verwezen naar John en heeft hij al deze mensen kunnen helpen met de verschillende klachten die er waren.’

Kitty de Boer


Op aanraden van een vriendin een afspraak gemaakt

‘Ik had al jaren last van darmklachten. Ik ben in verschillende ziekenhuizen geweest, maar dat mocht allemaal niet baten. Ik kreeg de diagnose PDS ( prikkelbaar darm syndroom). Ik kreeg medicatie om de darmen “rustig” te houden. Ik hoorde via een vriendin dat zij goede ervaringen met John Midavaine had. Op haar aanraden heb ik een afspraak gemaakt. Het consult was een openbaring. Ik kreeg uitgebreid informatie en zijn deskundigheid sprak mij zeer aan. Ik heb op zijn aanraden een bloedtest laten doen. Ik moest naar aanleiding van de bloedtest een protocol volgen. Na enkele weken verdwenen de klachten en had ik geen darmklachten meer. Ik kan niet beschrijven hoe blij ik was.’

Ciska Janssen

Van niet meer kunnen autorijden naar weer goed functioneren

‘Na 36 jaar kwam in augustus 2014 mijn carrière als verkeersvlieger abrupt ten einde doordat ik plotseling stevige gezondheidsklachten ontwikkelde. Hevige hoofdpijn, een fors gehoorverlies, duizeligheid, korte termijn geheugen problemen, en oververmoeidheid dwongen me om minimaal 12 uur per etmaal te slapen, en vaak overdag nog extra om de dag door te komen. Mijn hele denkproces verliep sterk vertraagd, en zaken als autorijden waren ineens absoluut geen optie meer. Diverse artsenbezoeken (o.a. KNO, Neurologie in het Erasmus MC) brachten geen eenduidige diagnose of verbetering, afgezien van de voorgeschreven gehoorapparaten. Gelukkig werd ik door een tip van een collega op het juiste spoor gezet: Aerotoxic Syndrome als gevolg van met Organo Phosphaten verontreinigde lucht aan boord van vliegtuigen. Ik werd via dr. Michel Mulder doorverwezen naar drs. John Midavaine. Dankzij de behandelingen door John Midavaine zijn mijn klachten inmiddels drastisch verbeterd. Vliegen doe ik weliswaar niet meer, maar in het dagelijks leven functioneer ik gelukkig weer stukken beter. Ik ben dan ook erg blij en dat ik met mijn problemen bij John Midavaine terecht kon!’

Ap van de Kraats


Mijn leven is heel wat prettiger en positiever geworden

‘Ik heb 36 jaar gevlogen. In het laatste jaar kreeg ik gezondheidsproblemen:

1. Moeite met lopen

2. Coördinatie problemen

3. Vergeetachtigheid

4. Tremoren

5. Warm en afwisseling koude extremiteiten van binnen terwijl de buitenkant normaal aanvoelt

6. Slaapproblemen

7. Kortademigheid en benauwd na kleine inspanningen

Na een lange medische weg te hebben doorlopen in diverse ziekenhuizen werden de volgende diagnoses gesteld:

1. Hernia

2. Neuroborreliose

3. M.S.

Ik werd voor alle diagnoses via de regulaire weg behandeld, maar ik werd steeds zieker en mijn toestand verslechterde na de behandelingen (de behandelingen bestonden uit grote doses Cortisol, ruim een maand antibiotica). Door collega’s werd ik erop gewezen dat mensen gezondheidsproblemen kunnen krijgen door het vliegen. Giftige dampen die via het aircosysteem (lekkage van olie) de cabine worden ingezogen, het Aerotoxic Syndroom.

Ik ben toen door onderzocht door Dr. Hageman, neuroloog in het MST te Enschede, die al meerdere collega’s had gezien. Hij houdt zich specifiek bezig met beroepsziekten in Nederland. Hij vertelde mij dat het Aerotoxic syndroom diverse neurologische problemen kon geven, zoals dat ook bij mij het geval was. Dit werd gestaafd door diverse MRI’s. Door een collega van mij ben ik in contact gekomen met Drs. John Midavaine, gespecialiseerd in de orthomoleculaire geneeskunde. Na mijn uitgebreide verhaal van de afgelopen jaren uiteen gezet te hebben, heeft Drs. Midavaine mij voedings- supplementen en vitamines voorgeschreven. Ik heb hierdoor langzamerhand een betere functie van mijn lichaam teruggekregen maar van een volledig herstel is helaas geen sprake. Daar waren mijn klachten al te ernstig voor. Maar mijn leven is weer heel wat prettiger en positiever geworden.

Als mijn klachten verslechteren kan ik weer contact opnemen met Drs. Midavaine en worden soms diverse supplementen bijgesteld waarna ik weer beter kan functioneren. Iedere keer een stukje winst! Ik kan eenieder die gezondheidsproblemen heeft aanraden met Drs. Midavaine contact op te nemen, of de klachten nu komen door het vliegen of niet. Hij bespreekt het met je en zoekt het heel goed uit. Wacht daar niet te lang mee zoals ik.
Reguliere hulp bij diverse artsen mocht mij niet baten, echter met zijn behandeling wel degelijk.
Ik kan beter functioneren dankzij zijn hulp, waarvoor mijn grote dank.’

Leonie Alders-Vroom