Usna van Andel

Voedingscoach

Mijn passie voor voeding en eten is aangewakkerd tijdens mijn studie op de Hotelschool. Hierna heb ik mijn opleiding gecomplementeerd met een HBO-studie Alternatieve Geneeswijze, waardoor ik een enthousiaste voorstander van pure en onbewerkte voedingsproducten ben geworden. Na mijn opleiding tot voedingsdeskundige (Civas) ben ik in 2014 mijn eigen voedingspraktijk begonnen. In 2016 heb ik de opleiding tot orthomoleculaire voedingsadviseur gevolgd bij Natura Foundation, zodat ik mijn cliënten nog beter kan helpen. Ik volg regelmatig nascholingen om mijn kennis te vergroten.

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen op het middelbaar onderwijs.

Als persoon vinden mensen mij: enthousiast, positief, hulpvaardig, gepassioneerd, doortastend en motiverend. 

Door samen heel bewust te kijken naar jouw voedingspatroon kunnen we tot mooie en duurzame resultaten komen. Uiteindelijk moet jij het zelf doen. Tot die tijd vind ik het fantastisch, als voedingsdeskundige, om jou te informeren, te begeleiden, te motiveren en te coachen als jouw persoonlijke foodcoach.